В гуртожитках ЛНУ забезпечать цілодобовим водопостачанням

Наразі із шістьох студентських гуртожитків ЛНУ гаряча та холодна вода цілодобово надходить лише до першого гуртожитку Львівського національного університету імені Івана Франка. Повідомляє Дивись.Інфо з посиланням на ЗАХІД.нет.

До кінця року цілодобове водопостачання також проведуть до другого, третього та четвертого гуртожитків. Роботи з проведення цілодобового водопостання до п’ятого та шостого гуртожитків розпочнеться із січня наступного року, розповів голова Личаківської райадмністрації Іван Лозинський.

Ректор ЛНУ ім. Франка Володимир Мельник у вересні цього року звернувся до мера Львова Андрія Садового з проханням допомогти у облаштуванні цілодобового водопостачання до гуртожитків університету. За словами Іван лозинський, досі гуртожтки не мали постійного водопостачання, оскільки існуюча система водовідведення просто не може витримати цілодобового навантаження.

Як розповів голова Личаківської райадміністрації Іван Лозинський, у першому гуртожитку зараз є цілодобове водопостачання, там відремонтована сантехніка та труби. У гуртожитках №2, №3 та №4 комунальники замінять сантехніку та відремонтують труби для водопостачання. До кінця року там буде підведене цілодобове постачання.

Що ж стосується гуртожитків №5 та №6, то за їхній ремонт райадміністрація візьметься з січня наступного року. Тож цілодобове водопостачання там з’явиться впродовж першого кварталу 2016 року. За словами Ігоря Лозинського, ремонт п’ятого та шостого гуртожитків коштуватиме близько мільйона гривень. Цього року в бюджеті райадміністрації просто немає достатньо коштів для ремонту усіх шістьох гуртожитків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: