Екс-голова ЛОДА Михайло Цимбалюк очолив львівський осередок «Батьківщини»

Екс-керівник Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк очолив львівську обласну партійну організацію ВО «Батьківщина». Про це повідомила прес-служба партії.

Пише Дивись.Інфо з посиланням на ZAXID.NET.

«3 грудня 2015 року відбулась робоча нарада керівництва Львівської обласної та міської парторганізацій, депутатів Львівської обласної ради від ВО «Батьківщина». Під час наради було представлено нового в.о. голови Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайла Цимбалюка», - зазначено у повідомленні.

Сам Михайло Цимбалюк підтвердив ZAXID.NET, що очолив обласний осередок «Батьківщини» навіть офіційно став членом партії.

«Я не повертаюся в політику. У політиці я в принципі й не був, бо не був членом жодної партії. Зараз маю намір займатися цим серйозно. Мені давно близька ідеологія, яку сповідує «Батьківщина» та її лідер Юлія Тимошенко. Через те я, вивчивши всі пропозиції від партій, прийняв для себе принципове рішення, що все-таки йду із «Батьківщиною»», - пояснив Михайло Цимбалюк.

Він зазначив, що мав декілька пропозицій і від інших партій, однак відмовився називати від яких саме.

«У партію я вступив ще у травні цього року. Працював у центральному штабі, а зараз лідер доручила мені цю ділянку і я дав згоду. Тому будемо займатися розбудовою партійної організації, підняттям іміджу «Батьківщини»», - додав політик.

За його словами, приставка «в.о.» лише тимчасова, невдовзі це призначення підтвердять на з'їзді. Досі в.о. голови обласної організації «Батьківщини» був Юрій Гудима, який став депутатом Львівської обласної ради.

Михайло Цимбалюк із липня 2004 р. до січня 2005 р. та із червня по грудень 2010 р. був головою Тернопільської ОДА. Із січня по грудень 2007 р. був начальником головного управління МВС України у Львівській області. Із грудня 2007 р. по березень 2010 р. займав аналогічну посаду у Полтавській області, а у березні 2010 р. знову повернувся до Львова на посаду керівника міліції Львівщини.

Із грудня 2010 р. по листопад 2011 р. був головою Львівської облдержадміністрації. Після того очолив Львівський державний університет внутрішніх справ і зайнявся науковою роботою. Втім, у лютому 2014 р. подав рапорт на звільнення з цієї посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: