Голова Львівської ОДА Олег Синютка складе депутатський мандат

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка має намір скласти депутатські повноваження на черговій сесії облради, яка відбудеться у вівторок, 8 грудня, повідомляє газета «Високий замок», пише Дивись.Інфо.

«Про це я офіційно заявив під час перемоги партії на місцевих виборах. Не буду сидіти на двох стільцях», – сказав Синютка.

Відповідно до виборчого законодавства, якщо обраний депутат відмовляється від мандату, то його місце займає наступний кандидат у списку партії, який набрав найбільше голосів на своєму округу.

«Наступним у списку партії БПП «Солідарність» у Львівській області є Роман Васьків, який балотувався у округу №62. Якщо він подасть усі документи до Львівської обласної виборчої комісії, то буде зареєстрований депутатом», – розповів ZAXID.NET голова Львівської обласної виборчої комісії Микола Щур.

На сайті ЦВК зазначено, що Васьків є начальником юридичного відділу корпорації КРТ, яка раніше належала братам Дубневичам. Окрім того, він був директором ТзОВ «Телерадіокомпанія «Галичина», яке теж належить Дубневичам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: