Львів’янина, який вербував переселенок для проституції, засудили на умовний термін

59-річного львів’янина, який завербував у сексуальне рабство в Ізраїлі чотирьох дівчат, троє з яких є переселенками з Донбасу, засудили лише на два роки умовно.

Пише Дивись.Інфо з посиланням на ZAXID.NET.

Настільки м’який вирок колегія суддів Галицького районного суду Львова мотивувала тим, що сутенер є інвалідом третьої групи та почесним донором України. Але відповідно до Кримінального кодексу України, торгівля людьми є особливо тяжким злочином. Санкція ч.2 ст.149ККУ, у якій його звинувачували, передбачає від п'яти до дванадцяти років позбавлення волі.

Як зазначено у судовому вироку, сутенер разом зі спільниками, яких під час слідства не встановили, обирав дівчат із соціально незахищених категорій. Користуючись тим, що дівчата переїхали із зони АТО та не мали у Львові постійного місця проживання та доходу, він пропонував дівчатам роботу у сфері сексуальних послуг в Ізраїлі. Обіцяв, що за це платитимуть по $50 за годину.

Організатори брали на себе витрати на переліт до Ізраїлю, проживання там та забезпечення охорони під час надання інтимних послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: