У Львівській облраді створять лічильну комісію і президію

Другого грудня голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин провів нараду за участю керівництва обласної ради, голів фракцій та голів постійних комісій обласної ради щодо порядку денного другого пленарного засідання І сесії Львівської обласної ради VII скликання. Про це повідомила прес-служба обласної ради.

Відтак на другому сесійному засіданні депутати продовжать розгляд питань порядку денного, затвердженого під час першого засідання. Зокрема, обласні обранці планують створити лічильну комісію та президію обласної ради, затвердити структуру та чисельність виконавчого апарату обласної ради,  внести зміни до кошторису видатків на утримання обласної ради та її виконавчого апарату на 2015 рік, затвердити Типове положення про постійні комісії обласної ради.

Окрім того,  депутати підтримали внесення у порядок денний чергового засідання сесії розгляд блоків питань, підготовлених двома комісіями – постійною комісією з питань екології, природних ресурсів та рекреації і постійною комісією з питань бюджету, соціально-економічного розвитку.

Нагадаємо, що друге пленарне засідання першої сесії Львівської обласної ради відбудеться 8 грудня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: