У Львові стартував інформаційний автопробіг «На запчастини – тільки машини»

2 грудня у Львові, стартував національний інформаційний автопробіг «На запчастини – тільки машини». Акція покликана інформувати населення про небезпеку торгівлі людьми з метою вилучення їх органів.

Повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Поштовхом для проведення акції став Всесвітній день боротьби із рабством та тиждень «Стоп насильству!».
«Коаліція українських громадських організацій з протидії торгівлі людьми проводить акцію в 17 – ти обласних центрах України. Це автопробіги. І вони проходять під гаслом «На запчастини – тільки машини». Ідея полягає в тому, що людина не може стати предметом купівлі-продажу, предметом обміну. Тим більше, якщо це незаконна трансплантація органів, чи торгівля людьми. Ми хочемо привернути увагу громадськості, молоді. Тих людей, які шукають роботу, фінансової стабільності, допомоги в житті. Ми хочемо попередити про небезпеку. Під час цього автопробігу, будемо працювати в педагогічних колективах, в центрах зайнятості», - розповіла Олена Кальбус координатор акції та представник ГО західноукраїнський центр «Жіночі перспективи».
Маршрут автопробігу: Львів – Івано-Франково – Новояворівськ – Яворів. Автопробіг стартує одночасно в 17 областях України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: