У Львові з'явились Добрі Скрині

Активісти громадського об'єднання "Свербивус" реалізували відомий заклик "Візьми якщо треба, дай якщо можеш" в проекті "Добра скриня". Відтепер кожен, хто знаходиться в скрутному становищі, зможе взяти продукти з Доброї Скрині, а той, хто має таку можливість, зможе їх залишити.

"В країні росте кількість соціально незахищених людей, і особливо це відчувається перед святами. Багато людей, переважно пенсіонери, змушені вкладати кошти в комунальні послуги або медицину, і на святковому столі зовсім не залишається продуктів. Саме тому ми вирішили організувати проект "Добра скриня". Наразі Добра Скриня розміщена за адресою вул. Городоцька, 357, в приміщенні магазину "ШипШина", однак ми хочемо, щоб такі Скрині з'явились по усьому Львові. Якщо ви бажаєте допомогти із встановленням Добрих Скринь в інших місцях, можете допомогти із наповненням, або знаєте, кому могли б знадобитись продукти зі Скрині - телефонуйте 050-373-15-96", - розповіла координатор проекту Марта Присяжнюк.

Однак організатори наголошують - робити добрі справи потрібно не лише на свята. Якщо у вас є знайомі чи сусіди, які перебувають в скрутному матеріальному становищі - відвідайте їх та запропонуйте свою допомогу. Або приїдьте за адресою вул. Городоцька, 357, та візьміть для них продукти із Доброї Скрині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: