До Львова приїхала міжнародна виїздна лікарня зі США, яка проведе 40 операцій

З 6 по 13 грудня на базі Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАДИТ буде працювати Міжнародна виїзна клініка – International Annual Outreach Clinic Shriners for Children, USA повідомляє Дивись.Інфо.

International Annual Outreach Clinic Shriners for Children - це мережа 22 дитячих лікарень, які мають на меті покращення життя дітей шляхом надання спеціалізованої медичної допомоги, проведення інноваційних досліджень і освітніх програм для фахівців – медиків.

Діяльність місії забезпечує дитячий анестезіолог, доцент кафедри анестезіології в Гарвардському медичному коледжі Геннадій Фрузайлов.

Генадій Фрузайлов активно сприяє наданню високоспеціалізованої медичної допомоги дітям, що потерпіли від опікової травми, безпосередньо у клініці Шрайнер. Це і відома всім історія Насті Овчар з Харкова, і вже кілька дітей з Львівщини, яким було надано надзвичайно високого рівня допомогу у дитячій клініці в Бостоні.

Під час грудневої місії Виїзної клініки у Львові американські лікарі проконсультують майже 150 дітей. Сформовано персоніфікований реєстр дітей майже з усіх областях України і 1 дитина з Білорусі.

«Проект ми розпочали 8 місяців назад, під час якого відбирали найбільш тяжких хворих, для того аби потім їх привезти на лікування в бостонську клініку "Шрайнер". До Львова приїхали шість лікарів з трьох клінік і дві медсестри. Протягом восьми місяців ми переправили сюди близько 2.5 тони медикаментів», - сказав Генадій Фрузайлов.

В.о. головного лікаря Львівської обласної дитячої лікарні "ОХМАТДИТ" Вальдемар Надіжко розповів, що операції будуть проводитися бригадами лікарів у складах фахівців Clinic Shriners for Children і англомовних лікарів Охматдиту, 8-ої МКЛ м. Львова і Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

«Цей день є визначним для наших пацієнтів, адже не виїжджаючи за стіни нашої клініки, вони будуть мати змогу отримати допомогу. Також додам, що наші працівники отримають неоцінений досвід, який допоможе в майбутньому, адже впродовж усіх операційних днів буде забезпечено навчальний процес для лікарів дитячих хірургів та дитячих анестезіологів», - додав Вальдемар Надіжко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: