Синютка нагородив найактивніших соціальних працівників та громадських діячів області

У понеділок, 7 грудня,  голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка у Львівському Національному академічному драматичному  театрі імені Марії Заньковецької з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю відзначив діяльність найактивніших волонтерів та соціальних працівників Львівщини. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА.

У вітальному слові очільник області подякував усім небайдужим громадським активістам за активну діяльність на благо осіб з особливими потребами.

"У такій аудиторії, де зібралися люди з особливими потребами, промовляти найважче, - зазначив Олег Синютка. - Проте мужності та любові до життя у них варто повчитися. Дуже часто ці люди володіють неймовірними талантами та здібностями. Я переконаний, якщо ми навчимося дослухатися до них, то наше суспільство зміниться на краще. Тому хочу висловити надзвичайну дяку і шану тим людям, які не відсторонилися від болю та потреб інших. Зокрема, соціальним працівникам, громадським діячам та волонтерам".

За багаторічну сумлінну працю, активну громадську роботу, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту і реабілітації інвалідів почесними грамотами ЛОДА нагородили начальника відділу соціального захисту населення Жовківської ОДА Ольгу Сторожук,  техніка-протезиста Зіновія Долгуна, голову та заступника  громадської організації "Українська спілка інвалідів Афганістану" Романа Кисіля і Богдана Кузьмука, учасника бойових дій в Афганістані Анатолія Васильцова, учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС Юрія Куриленка, голову Старосамбірської районної асоціації інвалідів Галину Литвак, головного спеціаліста відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в Миколаївському районі Наталію Козловську.

Також за активну соціальну діяльність подяку оголосили Володимиру Зубову, Юлії Панченко, Богдану  Сеньковському, а Олександра  Кернякевича та  Надію Миськів нагородили годинниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: