Діти Карітасу Львова взяли участь у відкритті резиденції Миколая у парку «Знесіння»

Вже другий рік поспіль діти проекту «Мобільна робота з молоддю в Україні» БФ «Карітас-Львів УГКЦ» беруть участь у відкритті резиденції Чудотворця Миколая у парку «Знесіння» на території готельно-ресторанного комплексу Kavalier Boutique Hotel. На благодійних засадах організатори 4 грудня запросили сюди діток-сиріт, дітей із соціально вразливих сімей та сімей загиблих в АТО.

Діти мали можливість взяти участь у відкритті та освяченні каплички на честь святого Миколая. Кожен написав листа з побажаннями, а потім всі гуртом зустріли Миколая, що приїхав на квадроциклі із своїм помічником. Діти відвідали Миколая у його хатинці, де мали можливість особисто з ним поспілкуватись, отримати мудрі настанови і подарунок з його рук. Вражень додала і лялькова вистава, і святкові концертні виступи.

Керівник проекту «Мобільна робота з молоддю» Віталій Герасимів зазначив, що загалом діти задоволені. Карітас Львова привіз сюди, окрім своїх вихованців, ще й тих діток, якими опікуються соціальні служби Личаківської райдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: