На Львівщині учасники АТО отримали понад 2 тисяч земельних ділянок

З початку запровадження ініціативи про забезпечення учасників АТО земельними ділянками у Львівській області військовослужбовці отримали у власність 2020 земельних ділянок, загальною площею 290 га. Ділянки призначені для будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства.

Зокрема, Держгеокадастр Львівщини ухвалив 1653 рішення про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок, загальною площею 206  га. Землі розташовані поза межами населених пунктів. Учасники АТО приватизували 1596 ділянок для ведення садівництва, 50 наділів – для особистого селянського господарства. А також 7 ділянок – для індивідуального дачного будівництва.

Ще 367 земельних ділянок, в межах населених пунктів, військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі військові використають переважно для будівництва житлових будинків та господарських споруд.

Загалом землевпорядна служба Львівщини надала учасникам АТО майже 3 500  дозволів на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 746 гектарів. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: