Школа Великих українців розпочинає дитячий зимовий табір «Моя мрія»

28 грудня 2015 року розпочнеться зимовий табір «Моя мрія» Школи Великих українців для дітей, віком 6-12 років. Про це повідомила прес-служба обласної ради

«Впродовж табору учасники відвідуватимуть басейн, спортивні комплекси, матимуть зимові катання на санчатах, лижах, ковзанах. Першого тижня братимуть участь у творчих новорічних майстер-класах, цікавих екскурсіях. Другого відбудеться підготовка та змагання з гри в шахи, яка є одним з найкращих методів легкого і радісного навчання розвитку мислення, духу до боротьби та перемоги!», - зазначає керівник проекту, педагог Оксана Устрицька.

В різдвяний тиждень діти перебуватимуть вдома. А участь в таборі продовжать другого тижня з 11 січня 2016 року.

«За відгуками учасників проекту «Дитячі табори «Моя мрія» ми зрозуміли, де знаходяться у Львові місця щасливих людей!», - додає Оксана Устрицька.

«Приємно здивовані все новими і новими задумами для наших дітей! Дякуємо команді проекту за невичерпне натхнення, креатив, професійний підхід та позитивний настрій. Так виховуються справжні українці», - розповідає Тетята Колесник, мати учасника проекту «Літні дитячі табори «Моя мрія».

«Найбільшою відзнакою успішності виступають не слова подяки батьків, а невпинні прохання дітей приходити в табір ще, ще і ще!», - коментує Олена Бєлінська, мати учасника проектів «Літні та осінній дитячі табори «Моя мрія».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: