Служба "112" централізовано прийматиме дзвінки з питань учасників АТО

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка закликав учасників АТО та членів їх сімей з будь-яких питань, зокрема тих, що стосуються соціальних пільг, допомог чи виплат, звертатись на лінію "112". Про це йшлось на зустрічі з демобілізованими та громадськими активістами, яка у вівторок, 8 грудня, відбулась у стінах Львівської ОДА.

"Служба "112" централізовано прийматиме дзвінки з питань, які стосуються учасників АТО. Тому усі проблеми, скарги та інші питання можна буде також викласти, зателефонувавши за єдиним номером", - зазначив Олег Синютка.

Керівник області вислухав численні скарги військових, а також членів родин загиблих учасників АТО, які, зокрема, стосувались відсутності належної уваги та допомоги з боку соціальних служб, а також місцевої влади.

Він також нагадав, що цієї суботи, 12 грудня, у Львові відбудуться загальні збори учасників АТО та волонтерів Львівщини, щоб власне й підсумувати усі потреби демобілізованих військовослужбовців, а також проблемні питання членів сімей загиблих в АТО.

 

"В усіх районах області відбулись зустрічі із учасниками АТО, де ми вислухали ті проблеми, з котрими їм доводиться самотужки боротись. Це не разовий захід, і подібні спілкування відбуватимуться в подальшому, - наголосив голова ОДА. - Звичайно, що право кожної людини прийти чи не прийти на таку зустріч. Але головне, щоб люди не мовчали, бо я хочу почути кожного".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: