Ситуацію з автоперевезеннями в області вивчатиме робоча група

На сесійному засіданні Львівської обласної ради у вівторок, 8 грудня, створили робочу групу з вивчення ситуації, яка склалася у сфері автоперевезень у Львівській області. До її складу увійшли представники депутатського корпусу та представники перевізників.

Окрім того, депутати облради підтримали вимоги перевізників-пікетувальників і звернулися до Львівської ОДА та Укртрансінспекції у Львівській області щодо врегулювання ситуації з маршрутами у Стрийському напрямку.

Як зазначається у зверненні, депутати підтримують звернення Львівської обласної Асоціації перевізників, мешканців Сколівського, Турківського, Стрийського, Жидачівського, Миколаївського районів щодо вирішення питання стосовно залишення кінцевих зупинок у Львові на АС-3 (вул. Петлюри) з проміжною зупинкою на приміському вокзалі або з кінцевою зупинкою на АС-8 (пл.Двірцева,1, головний залізничний вокзал).

Депутати також просять скасувати штрафні санкції, які були застосовані з вересня 2015 року до перевізників, які здійснюють перевезення до приміського вокзалу, а саме: ТзОВ ВТП "Жидачівавтотранс", ПП "Транс-Спорт", ТДВ "Миколаївське АТП 14627".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: