Львівську ОДА знову пікетуватимуть

10 грудня активісти руху "Автономний Опір", представники громадських і робітничих організацій міста вийдуть на пікет до стін Львівської обласної адміністрації з метою публічно висловити підтримку та солідарність із робітниками шахти "Суха Балка" в Кривому Розі,  де наразі розгортаться страйк проти власника - російського олігарха Романа Абрамовича, який з перших днів російської агресії проти України свідомо знищує залізорудне підприємство. Закликаємо всіх небайдужих прийти та підтримати українських шахтарів

Початок акції - 16:00. Львів, вул. Винниченка, 18.

27 листопада працівники криворізького залізорудного підприємства "Суха Балка" оголосили про початок боротьби проти власника шахти – російського олігарха Романа Абрамовича. Гірники впевнені, що власник свідомо знищує виробництво. Незабаром вони готуються оголосити страйк.

У 2007 році "Суха Балка" була викуплена корпорацією "Євраз", що належить одному з найбільш впливових бізнесменів РФ Роману Абрамовичу. Починаючи з перших днів російської агресії проти України власник проводить політику якнайшвидшого вироблення технічного потенціалу підприємства та ліквідації виробництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: