На ТРК «Львів» – про поліпшення якості харчування школярів Львівщини та учнівський парламент

Сьогодні, 9 грудня, о 19:15 у прямому ефірі програми «Вечір у Львові» ведучі та гості в студії обговорять питання про роботу шкільних їдалень Львівщини та поліпшення якості харчування школярів. Гості: Леся Васюта, начальник відділу освіти Галицького району, Олена Пономарева, голова ГО «Батьківська рада Львівщини», Анна Кондрахіна, мати учня СЗШ № 98.

У другій частині програми буде проаналізовано, як функціонують дитячі майданчики в  районах області. Гості: Юрій Майборода, начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА, Галина Католик, психолог, голова Українського інституту дитячої та юнацької психотерапії, – докладно розкажуть про інновації в облаштуванні дитячих майданчиків Львівщини.

Під кінець програми йтиметься про учнівський парламент. Гості: Юрій Новосад, президент Учнівського парламенту Львова, Марія Цінцадзе, президент Галицького району міста, Анастасія Женчук, президент Залізничного району міста, – говоритимуть про організацію учнівського самоврядування, а також методологічні основи колективної роботи парламенту школи.

Дивіться програму «Вечір у Львові» щобудня о 19:15.

Прес-служба ТРК «Львів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: