У Львівській ОДА шукають кадри – конкурс на керівників структурних підрозділів

Голова обласної державної адміністрації Олег Синютка оголосив відбір на керівні посади у Львівській ОДА. Відповідне розпорядження оприлюднене на офіційному сайті у понеділок, 7 грудня.

Відкритий конкурс оголошено на посади керівників семи структурних підрозділів. Зокрема, п’яти директорів департаментів: міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва; економічної політики; паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження; дорожнього господарства, транспорту та зв’язку; екології та природних ресурсів, а також начальника управління туризму та курортів та директора Державного архіву Львівської області.

Участь у відборі можуть взяти участь особи, які:

- є громадянами України;

- не досягли встановленого граничного віку перебування на державній службі (65 років);

- мають вищу освіту (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст, магістр);

- мають загальний трудовий стаж роботи не менше 5 років.

Кандидатури на згадані керівні посади у Львівській ОДА відбиратиме конкурсна комісія, у складі дев’яти осіб, серед яких провідні експерти, представники українського бізнесу та освіти.

Для участі у попередньому відборі слід до 18 грудня 2015 року подати наступні документи:

- заяву та згоду на обробку персональних даних (зразок заяви);

- аплікаційну форму (аплікаційна форма);

- копії документів про вищу освіту (з додатками до диплому);

- копію паспорта громадянина України;

- копію трудової книжки.

За результатами розгляду кандидати на посади керівників структурних підрозділів ОДА допускаються до тестування. У разі успішного складання тесту, претенденти запрошуються на співбесіду із членами конкурсної комісії. Потім комісія обере кандидатів, яких рекомендуватиме голові облдержадміністрації для призначення на відповідну посаду.

Контакти: відділ кадрової роботи та нагород апарату облдержадміністрації, тел. (032) 2999-119, 2999-597, 2999-492, email: [email protected]. (м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 232, 245).

Нагадаємо, що голова Львівської ОДА Олег Синютка також ініціював відбір голів райдержадміністрацій на відкритому конкурсі, який триватиме до 10 грудня 2015 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: