На Львівщині час реєстрації авто скоротять до 1 години

Про це сьогодні, 10 грудня, під час прес-конференції розповів в.о. директора регіонального сервісного центру МВС України у Львівській області Сергій Клочко, повідомляє Дивись.Інфо.

Внаслідок реформування Міністерства внутрішніх справ України та згідно з Постановою Кабінету Міністрів від 28 жовтня 2015 року за номером 889 «Про утворення територіальних органів з надання сервісних послуг Міністра внутрішніх справ» створено регіональний сервісний центр МВС у Львівській області. На Львівщині почали працювати таких сім територіальних сервісних сервісів.

За словами Сергія Клочко, в цих центрах робота наразі організована не на високому рівні, і є факти зловживань.

«У територіальних сервісних центрах працюють працівники МРЕВ, однак якість надання послуг кардинально зміниться. Також є факти зловживань, і ми просимо повідомляти про них. Ми хочемо, щоб вже до місяця часу населення відчуло зміни у роботі нашої структури», - сказав Сергій Клочко.

Також Сергій Клочко додав, що є ще багато завдань які треба зробити, і недоліків, які потрібно виправити.

«Наразі плануємо скоротити час реєстрації транспортних засобів. У 2011 році, щоб зареєструвати автомобіль, потрібно було витратити три дні. Зараз цей процес займає кілька годин, однак ми ставимо собі за мету, щоб власник міг зареєструвати транспортний засіб за одну годину», – сказав Сергій Клочко.

Додамо, що Територіальні центри надають низку послуг пов’язаних з оформленням документів на транспортний засіб, а саме реєстрація (перереєстрація), облік транспортних засобів підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності та фізичних осіб – власників транспортних засобів з видачею свідоцтв про реєстрацію, тимчасових реєстраційних талонів та номерних знаків на транспортні засоби, здійснення обміну реєстраційних документів та номерних знаків на транспортні засоби.

Серед функцій новостворених центрів – приймання іспитів на право керування транспортними засобами всіх категорій та облік суб’єктів господарювання всіх форм власності, діяльність яких пов’язана з послугами, що надаються ТСЦ МВС, моніторинг їх діяльності.

Звертатися зі скаргами на роботу працівників Територіальних центрів можна на «гарячу лінію» (032) 264 57 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: