У Турці вибиратимуть голову райсуду

У четвер 10 грудня 2015 року відбудуться вибори голови Турківського районного суду. Про це йдеться на офіційному сайті суду.

"Відповідно до Рішення зборів суддів Турківського районного суду Львівської області від 03 грудня 2015 року №5, повідомляємо, що 10 грудня 2015 року о 17:00 год. в приміщенні суду відбудуться вибори голови Турківського районного суду Львівської області. На збори запрошуються представники засобів масової інформації, громадських організацій, органів влади та місцевого самоврядування", - зазначено у повідомленні.

Крім того, як повідомив відомий юрист-правозахисник Володимир Хомин у коментарі для нашого сайту, напередодні він отримав лист від ВККС (черговий) щодо скарги на суддю Турківського районного суду Львівської області Кріля Луку Михайловича, пише Перлина Карпат.

В. Хомин також зазначив, що в черговий раз підтверджується приказка: "Ворон ворону око не виклює". Без тотальної зміни суддів (особливо в районних судах) всі потуги в боротьбі з корупцією є завідомо марними.

В своєму коментарі на ФБ до статті Більше 200 скарг на суддів можуть передати до ВККСУ В.Хомин також виклав свою думку щодо виборів голови Турківського районного суду :

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: