Львівські працівники СБУ «знешкодили» торт

До працівників Служби безпеки у Львівській області 10 грудня о 19:20 надійшов виклик від одного з мешканців про те, що у житловому будинку на вулиці Шевченка у ліфті лежить коробка з-під торта, пише Захід.нет

Мешканець будинку викликав працівників СБУ, побоюючись, що у картонній коробці може бути закладена вибухівка. Спеціальна група реагування оперативно виїхала на місце, але у коробці виявився торт, який, очевидно, хтось забув.

«Ми завжди реагуємо на подібні випадки і вдячні мешканцям, які нам про це повідомляють та закликаємо їх і далі так робити. Це для нас навчання, яке постійно тримає в тонусі», – зазначив начальник Львівського управління СБУ Віктор Андрейчук.

В СБУ закликають завжди повідомляти про залишені без нагляду на вулицях та в будинках сумки, коробки та інші підозрілі предмети, зважаючи на підвищений рівень небезпеки у зв’язку із війною на сході та проникненням боєприпасів на решту території України. Повідомити в СБУ про підозрілі речі можна за номером телефону 261-61-43 або в міліцію за номером «102».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: