В Україні підвищуватимуть кваліфікацію вчителів англійської мови

У листопаді 2015 року стартувала Програма "Вчителі англійської мови – агенти змін", розроблена спільними зусиллями Британської Ради та громадської ініціативи GoGlobal у рамках національної кампанії "Україна Speaking".

Вона спрямована на покращення якості викладання англійської мови в Україні та підготовку тренерів, які надаватимуть методичну допомогу вчителям англійської мови у районних центрах області.

У рамках першого етапу оберуть по 1 учаснику з кожного району із Львівської, Волинської, Чернівецької, Черкаської, Вінницької, Дніпропетровської, Херсонської областей та міста Києва. Загалом планують підготувати 170 тренерів з англійської мови.

Другий етап передбачено провести у всіх регіонах України.

1-ий тренінг відбудеться з 21 лютого по 26 лютого 2016 р., під час якого будуть визначені найкращі кандидати для участі в тренінгу, що відбудеться в серпні 2016 року. Відібрані вчителі повинні провести тренінги для щонайменше 20-ти вчителів у своєму районі.

 Вимоги до кандидатів:

· педагогічний стаж не менше 5 років у середній школі;

· підтвердження професійного розвитку за останні 2 роки (участь у конференціях, круглих столах, онлайн-курсах, зимових школах, творчих майстернях і т.н.;

· бажання та вміння проводити семінари, спостерігати за уроками з метою надання методичної допомоги вчителям англійської мови в районних центрах області.

Усі охочі можуть подати заявку на участь у програмі за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1Ze1tUIR3ClhFI1c0atEfbWjuoVEKhLMyE2iCSAWdsho/vi ewform?c=0&w=1

Останній день подачі заявок – 15 грудня 2015 року.

Участь у програмі – безкоштовна.

Всі витрати на проведення тренінгів відшкодують партнери Програми.

Після успішного проходження тренінгу передбачена фінансова підтримка у розмірі 2000 грн/місяць з вересня по грудень 2016, яку забезпечує вчителям благодійний Фонд Петра Порошенка, за роботу в якості тренера щодо надання методичної допомоги вчителям англійської мови.

Успішні кандидати отримають лист-підтвердження у період від 15 до 22 січня 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: