Діти воїнів АТО побували на тренуваннях з боксу та футболу

У Мостиському районі для дітей, батьки яких перебувають АТО, провели відкриті тренування з футболу та боксу. Про це повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

"Понад 50 дітей воїнів АТО Мостищини з великою цікавістю і завзяттям взяли участь у спортивних тренуваннях, - зазначила Оксана Вацеба. - Зокрема, на стадіоні "Карпати" під керівництвом тренера відбулися відкриті тренування з найпопулярнішої спортивної гри – футболу, а в спортивному залі районної дитячо-юнацької спортивної школи відбулися показові тренування з боксу".

Нагадаємо, що з ініціативи управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації й за активної підтримки секторів молоді і спорту районних державних адміністрацій, тренерських колективів усіх дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини упродовж листопада-грудня 2015 року відбуваються показові та відкриті тренування з різних видів спорту учнів ДЮСШ, на які запрошуються усі бажаючі діти воїнів АТО, Героїв Небесної Сотні.

У такий спосіб діти знайомляться з різноманітними видами спорту. А також  отримують можливість записатися в спортивну школу, відвідувати спортивні заняття, знайти нових друзів, відчути підтримку тренера й радість від заняття спортом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: