На Львівщині розвиватимуть медичний туризм

Про це під час прес-конференції сказав голова ГО «Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» Ігор Мелех, повідомляє Дивись.Інфо.

За словами Ігоря Мелеха, мета проведення заходу популяризувати туристичний потенціал Львівщини і розвиток міжрегіонального співробітництва та встановлення ділових контактів.

«15 грудня відбудеться круглий стіл, під час якого ми запропонуємо свої проектні бачення на співпрацю свої ідеї і проекти аби співпрацювати з громадськістю Львівщини. Також представмо програми туристичного і культурного напрямку і як ії розвинути в 2016 році», - сказав Ігор Мелех.

Заступник голови ГО«Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області», куратор туристичного напрямку Олександр Кревський додав, щ о одним із найцікавіших проектом круглого столу є медичний туризм.

«Через традиційний туризм можна вийти на інший – наприклад, медичний. Це дуже цікаво. Львівщина традиційно була і залишається регіоном, де перспективи рекреації, туризму та відпочинку є одними з найкращих в Україні. М’який клімат, цілюще гірське повітря, мінеральні джерела, лікувальні грязі, озокерит – усе це створює сприятливі умови для розвитку медичного туризму», - сказав Олекесандр Кревський.

Також Ігор Мелех додав,що під час круглого столу буде підписана угода з ГО «Західно-Українсько болгарське національно-культурне Товариство ім Сави Шеретова» для проведення міжнародного щорічного фестивалю «Словянська весна у Львові».

Додамо, що у Львові пройшло розширене засідання Правління громадської організації "Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області". Вперше Засідання Правління проходило так жваво і багаточисельно. На засідання прибули усі члени Правління,запрошені-гості, преса.

Було розглянуто велику кількість питань основне з яких це реформування структури організації - проведення децентралізації в середині в структурі організації, а саме створення Департаментів, які отримали велику частину повноважень від Правління, але не виходячи за рамки Статуту Організації. Було створено два департаменти (департамент туризму і промоцій, департамент міжнародних відносин) які очолили професіонали-знавці своєї справи. Мацьків Остап та Леськів Юрій -  знані люди в своїх середовищах як професіонали і слухати їхні виступи щодо розвитку і діяльність їхніх Департаментів було дуже приємно і цікаво.

Правління дискутувало і про реформу практичну з новими напрямками, з новими проектами. Основна проблема такого реформування в будь-яких організаціях є кадровий голод. Отож, кадри це дуже важливий напрямок діяльності в Центрі-ЮНЕСКО.

На засіданні приймали участь дуже цікаві люди і професіонали - це, до прикладу, Олександр Кревський, який виступав з дуже цікавими пропозиціями, які перетворилися в основний напрямок діяльності організації "Центр-ЮНЕСКО" на 2016 рік.

Кревський був прийнятий в ряди членів організації, а також отримав номінацію на першого заступника голови Правління громадської організації "Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області". Тепер він опікуватиметься координацією роботи нових департаментів, а також розвиватиме свій напрямок - ноухау в туризмі - медичний туризм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: