Під Львовом затримали п'яного 25-річного поліцейського

Уночі з суботи на неділю (12-13 грудня) у Брюховичах за кермом авто затримали п'яного працівника поліції.

«За дзвінком громадян на 102 затримано водія на «Тойоті кемрі» з новими і цікавими номерами. Виявився працівником поліції (міліції) у стані алкогольного сп'яніння. Повезли на експертизу, чинив опір при затриманні, тікав», – повідомили очевидці події.

Речник головного управління національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська підтвердила, що цієї ночі був інцидент із працівником поліції.

«Дійсно, у Брюховичах вночі його затримали. Це діючий працівник поліції, однак він з іншої області. Тут він перебував із туристичною метою. На нього склали адмінпротокол і відпустили», – розповіла Світлана Добровольська

За словами Мар'яна Свірнюка, який був очевидцем події, під час затримання працівник поліції намагався втекти. «Він попросився в туалет, пішов пішки у ліс і почав бігти. Але його наздогнали, оділи наручники і посадили в авто. Тоді вже він почав плакати, плюватися. Поводив себе неадекватно», – розповів ZAXID.NET Мар'ян Свірнюк.

За його словами, затриманий мав при собі документи 1990 року народження, які намагався викинути.

Водночас, прес-служба Патрульної поліції Львова повідомила, що харківського поліцейського затримали аж на вул. Замарстинівській.

«До патрульних надійшов виклик від особи,яка не захотіла називатися, про те, що автомобіль Toyota Camry їде у напрямку Брюхович, а за кермом водій у стані алкогольного сп‘яніння. Екіпаж поліцейських запинив цей автомобіль на вулиці Замарстинівській. Чоловік був у видимому стані алкогольного сп‘яніння. Відповідав на запитання інспекторів агресивно, погрожував, не надавав документів. Спробував нанести удари поліцейським ногами в пах. Тоді вирішив хотів пошкодити свої документи та викинути їх у лісосмугу», – йдеться у повідомленні на офіційній фейсбук-сторінці Патрульної поліції Львова.

Там також уточнили, що дорогою до відділку затриманий плював на інспекторів і спробував пошкодити автомобіль патрульних. «Чоловік відповідатиме і за хуліганські дії, і за непокору, і за керування автомобілем у нетверезому стані», – повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: