Компанія Bombardier розглядає можливість співпраці з львівськими підприємствами

Один з найбільших  світових виробників залізничної техніки канадійська компанія Bombardier висловила зацікавлення та розглядає можливість співпраці з підприємствами Львівщини, що спеціалізуються на машинобудуванні. Про це йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Романом  Ващуком, яка відбулася у вівторок, 15 грудня.

За словами Романа Ващука, канадійська компанія шукає партнерів серед українських підприємств та розглядає можливість співпраці з корпорацією "Електрон"  та Львівським локомотиворемонтним заводом.

"Це дуже добра новина, водночас  це результат загальної стабільності в Україні та області. Львівщина  має вигідніше розташування у порівнянні з іншими областями нашої держави, - зазначив Олег Синютка. - Ми однозначно зацікавлені у  співпраці. Зі свого боку гарантуємо супровід бізнесу та всебічне сприяння".

До слова, компанія Bombardier виробляє літаки бізнес-класу, залізничну техніку, трамваї. Bombardier Transportation є найбільшим в світі виробником залізничної техніки, Bombardier Aerospace – третій в світі виробник цивільних літаків. Штаб-квартира компанії Bombardier розташована у Монреалі, що у Канаді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: