У "Львівгазі" заявили, що не бояться незалежної експертизи якості газу

Про це сьогодні 15 грудня під час прес-конференції сказав перший заступник голови правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Король, повідомляє Дивись.Інфо.

За його словами, У ПАТ «Львівгаз» стверджують, що не бояться проведення незалежної фізико-хімічної експертизи якості газу, що подається споживачам Львівщини, яку призначила прокуратура, зацікавлені в її проведенні.

«Є багато закидів, що газ неякісний.. Мені переживати немає за що. Щоб був газ неякісний, щоб там щось підмішувати – треба мати для цього заводи, механізми, прилади. У нас таких систем немає, не було і найближчим часом ми не плануємо цього робити. Прокурори, наскільки я знаю, пройшли переатестацію, це досвідчені працівники – вони встановлять істину і якщо прокуратура це доведе і покаже, для нас це буде дуже добре, зніметься багато питань», – сказав Володимир Король.

Володимир Король додав, що «Львівгаз» має свою лабораторію, яка дозволяє провести відповідний аналіз. Окрім того, є незалежні лабораторії, серед них лабораторія «Львівтрансгазу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: