У Львівській обласній раді розглянуть проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж Львова

Постійна комісія з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури Львівської обласної ради проведе окреме розширене засідання, на якому розгляне проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж Львова.  Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОР.

Таке рішення ухвалили депутати 15 грудня на черговому засіданні комісії, розглянувши звернення управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради.

Як повідомили на засіданні комісії представники Львівської міської ради, ухвалою сесії Львівської міської ради погоджено проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж Львова, який передбачає зовнішню межу Львова загальною площею 15127,1113 га. Також цією ухвалою зобов’язано управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин направити цей проект землеустрою до Львівської обласної ради для його погодження.

Відзначимо, що після того, як проект буде затверджений у Львівській обласній раді, відповідно до чинного законодавства, його подадуть до Верховної Ради для розгляду та прийняття рішення про зміну встановлення меж Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: