Львів прийматиме фестиваль-конкурс хорового співу та інструментальної музики Галицькі самоцвіти

З 26 до 28 грудня Львів прийматиме ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс хорового співу та інструментальної музики «Галицькі самоцвіти», який проходитиме у будинку Органної та камерної музики (вул. Степана Бандери, 8) та у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського,7). Про це повідомила прес-служба ЛМР

Протягом 2 днів виконавці зі всієї України виступатимуть у Львівському будинку Органної музики, а 28 грудня відбудеться гала-концерт у Львівській обласній філармонії.

Мета фестивалю – популяризація традиційної культурної спадщини, обмін знаннями, особливостями та досвідом.

У програмі: фестиваль-конкурс та гала-концерт, майстер-класи з хорового співу та гри на інструментах, екскурсії.

Програма

26 грудня

  • Збір учасників на відкриття фестивалю. Місце проведення: вул. Коперніка 17, Галерея Мистецтв.
  • Відкриття фестивалю. Привітання учасників організаторами та журі фестивалю. Співочий захід, виконує львівський муніципальний хор “Гомін”. Молитва за Україну.
  • Технічні збори з керівниками, організаційні питання, запис на майстер класи, запис на дискотеку для дітей. Місце проведення: вул.Коперника, 17 Галерея Мистецтв.
  • Конкурсний день фестивалю. Місце проведення: будинок Органної та камерної музики.
  • Благочинний концерт (Місце проведення: клінічний госпіталь).

27 грудня

  • Конкурсний день фестивалю. Місце проведення: будинок Органної та камерної музики.
  • Обговорення з журі. Члени журі не зобов'язані повідомляти оцінки та присвоєне колективу місце до Гала-концерту. У процесі обговорення члени журі вказують на помилки, відзначають сильні сторони, висловлюють свої побажання. Місце проведення: приміщення Органного залу.
  • Концерт органної та клавесинної музики для учасників. Виконують О.Величко — Львів, А.Прахт — Одеса, О.Чундак — Ужгород.   Будуть виконані твори композиторів: А.Вівальді, Г.Фр.Гендель, Дж.Каччіні, Ф.Куперeн, К.Бальбатр, Муньер К. та ін. Місце проведення: приміщення Органного залу.

28 грудня

  • Майстер класи від відомого народознавця Любомира Кушлика, за кілька хвилин діти зможуть опанувати гру на інструментах та виконати нескладний твір. Місце проведення: Приміщення Органного залу.
  • Майстер клас з хорового співу, проводить Руслан Ляшенко - художній керівник і диригент львівського муніципального хору "Гомін". Місце проведення: Приміщення Органного залу.
  • Дискотека для дітей, учасників фестивалю. Вечір дружби для учасників.
  • Гала концерт, нагородження переможців. Місце проведення: у приміщенні Львівської філармонії.

Також львів’ян та гостей міста запрошують на прем'єру концерту "Старовинні інструменти — сучасний драйв”, у приміщенні львівської Філармонії. Виконують лауреати міжнародних та республіканських конкурсів Андрій Прахт – клавесин, basso continuo, Олена Ріхтер – сопрано, Наталія Скрябіна – мандоліна, Людмила Глібова – клавесин.

Організатори висловлюють свою повагу керівникам та бажають усім учасникам нових перемог, хорошого настрою і отримати багато позитивних вражень від Фестивалю.

Детальна інформація: 097 223 13 31, 032 247 53 67, 063 404 90 23, www.artantre.com, [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: