Мешканці Лисинич просять повернути їм кінцеву зупинку, бо маршрутка №29 переповнена

Мешканці приміського села Лисиничі звернулися до начальника управління транспорту і зв’язку міста Львова Віктора Щира з проханням повернути кінцеву зупинку маршруту №29 в їхнє село, бо відколи маршрут продовжили до Винник, їм доводиться їздити у переповнених маршрутках.

«Ми, мешканці села Лисиничі, звертаємося до вас з приводу транспортного маршруту №29, який справно перевозив мешканців села Лисиничі та вул. Тракт Глинянський, допоки його не продовжили до Винник. Тепер постійно, особливо зранку і ввечері, мешканці села Лисиничі не можуть нормально дістатися до місця праці, діти в школу, садочок тощо», – йдеться в заяві, пише ЗІК.

Мешканці стверджують, що людей перевозять в жахливих умовах, у страшній тисняві. До того ж вранці багатьох маленьких дітей батьки везуть в садочок, бо в Лисиничах немає дошкільного закладу.

«Людей перевозять гірше бидла у брудних маршрутках. Скільки ще це триватиме? Терпець в людей уривається. Тому просимо звернути вашу увагу на цю транспортну проблему і вирішити її, повернути кінцеву зупинку маршруту №29 в Лисиничі, як було раніше», – зазначається в заяві.

Як повідомлялося, сьогодні у Львові літня жінка випала з переповненої маршрутки №29. Це трапилось на вул. Тракт Глинянський, 163.

Постраждала жінка 1949 року народження. Її забрала «швидка». У жінки травмована нога, їй наклали шину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: