На ТРК «Львів» – про результати сесії Львівської міськради та відкриття пам’ятника Михайлові Вербицькому у Львові

Сьогодні, 17 листопада, о 19:15 у прямому ефірі програми «Вечір у Львові» ведучі та гості у студії обговорять результати пленарного засідання Львівської міськради. Оксана Рубай, депутат Львівської міської ради, член гуманітарної комісії, висвітлить роботу та програму діяльності депутатів міськради з вирішення питань соціального та гуманітарного напряму.

З другої частини програми ви дізнаєтеся про економного споживача, який дбає про достовірний облік води, світла, тепла та газу. Гості: Ярема Олійник – начальник відділу ремонту засобів вимірювальної техніки та випробувального обладнання величин, Лілія Тютюнник – провідний інженер відділу повірки та державної метрологічної атестації засобів вимірювальної техніки електричних величин, Олександр Байко – начальник відділу повірки та державної метрологічної атестації засобів вимірювальної техніки теплотехнічних величин, – докладно розкажуть, що має знати споживач про облік теплової енергії, а також про те, як заощадити кошти за тепло і що робити, коли виникли сумніви щодо достовірності показів теплолічильника.

Наприкінці програми – про відкриття пам’ятника Михайлові Вербицькому у Львові. Гості: Галина Папірник, голова ГО «Жіночий вибір України», Ольга Котовська, кандидат філософських наук, Андрій Вербицький, праправнук о. Михайла Вербицького, – висловлять думки про встановлення пам’ятника українському композиторові, авторові музики до Гімну України М. Вербицькому.

Дивіться програму «Вечір у Львові» щобудня о 19:15.

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: