Працівники Львівської митниці ДФС затримали вантажний автомобіль

Так, нещодавно в зону діяльності митного поста «Краковець» Львівської митниці ДФС у напрямку виїзду з України прибув вантажний автомобіль з напівпричепом під керуванням громадянина України, який переміщував вантаж «Вуглець технічний» від українського підприємства на адресу однієї з чеських фірм. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ДФС України у Львівській області.

Під час митного контролю було встановлено, що зазначений автомобіль здійснив переміщення вантажів до Російської Федерації через пункт пропуску «Успенка – Матвіїв Курган», що розташований на  непідконтрольній  Україні території, де українською стороною припинено здійснення прикордонного, митного та інших видів контролю.

Вбачаючи в діях вказаного громадянина ознаки порушення митних правил, передбачені частиною 1 статті 482 Митного кодексу України, працівники Львівської митниці ДФС склали протокол про порушення митних правил. Зазначені автомобіль та напівпричіп, відповідно до ст. 511 Митного кодексу України, вилучено. Справу скеровано до суду, який і визначить покарання.

Львівська митниця ДФС і надалі вживатиме всіх заходів для виявлення транспортних засобів, які використовували у незаконній діяльність  на  непідконтрольній Україні території.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: