У керівники районів на Львівщині рекомендовано 6 кандидатів – результати співбесіди

На посади голів чотирьох райдержадміністрацій Львівщини конкурсна комісія обрала шість кандидатів. За результатами тестування та співбесіди 16 грудня у керівники Бродівського, Мостиського та Самбірського районів рекомендовано по одному претенденту, а Сокальського – аж троє осіб. Про це повідомила прес-служба ЛОДА

"З-поміж 26-ти кандидатів двоє не взяли участь у цих етапах відбору, - розповіла керівник апарату Львівської ОДА, голова комісії з попереднього відбору Маріанна Вільшинська. - Тестування успішно здали 24 претенденти. Основним критерієм відбору стала співбесіда з членами комісії. У результаті ми обрали найкращих та рекомендували голові облдержадміністрації".

Також нагадаємо, що до п’ятниці, 18 грудня, в області триває відкритий відбір на посади керівників семи структурних підрозділів. Зокрема, п’яти директорів департаментів: міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва; економічної політики; паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження; дорожнього господарства, транспорту та зв’язку; екології та природних ресурсів, а також начальника управління туризму та курортів та директора Державного архіву Львівської області. Окрім цього, у Львівській ОДА розпочався конкурс на заміщення посади директора департаменту архітектури та розвитку містобудування - головного архітектора області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: