Веремчук: Мер Львова порушив регламент, маніпулюючи правом на виступ депуратів міськради

Під час виголошення депутатських запитів, на сесії Міськради, Мер Львова Андрій Садовий відмовив одному з депутаті у наданні часу для виголошення заяви щодо відставки Уряду Яценюка. Мовляв, спочатку депутатський корпус має ознайомитись з заявою

Про це повідомив голова фракції «Народний контроль»  Валерій Веремчук.

“Мер Львова надав слово голові фракції «БПП» у Львівській міськраді Петру Адамику тим часом, іншим депутатам відмовив у наданні часу для вступу”, - зазначив він.

За словами Веремчука, лише після того як інший член фракції «Народний контроль» Ірина Оршак, була зареєстрована на виступ, Андрій Садовий таки нададав слово голові фракції в рамках її часу.

«Це порушення регламенту, коли міський голова дає право виступити одному голові фракції тим часом, відмовляє у наданні слова іншому. Це, вкотре, свідчить про непрозору політику Садового», - каже Веремчук.

 Нагадаємо, партія «Народний контроль» вимагає аби Уряд Яценюка за процедурою прозвітував за річну роботу, після чого склав свої повноваження, адже не виконав жодне із завдань, поставлених українським народом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: