За гроші Пінчука у Львові прибиратимуть собаче гівенце

На сесію Львівської міської ради винесли проект рішення, що передбачає укладення договору з благодійним фондом, створеним на грантові кошти від Віктора Пінчука.

Завтра, 17 грудня, відбудеться пленарне засідання Львівської міської ради, під час якої розглянуть проект рішення, що передбачає укладення договору з благодійним фондом, який створено на грантові кошти від фонду Віктора Пінчука, пишуть Варіанти.

Так, на офіційній, сторінці "Українського благодійного фонду" зазначено, що проект ініційований завдяки гранту Фонду Віктора Пінчука.

Проект рішення полягає у "популяризації культури прибирання за собаками на прогулянках відповідно до світової практики, зменшення кількості екскрементів через встановлення станцій для прибирання за собаками, що сприятиме покращенню екологічної ситуації та підвищить рівень лояльності мешканців до собак та їх господарів, враховуючи Правила утримання і поводження з тваринами у м. Львові".

Також у проекті рішення йдеться про укладення наступних договорів пожертви:

Львівському комунальному підприємству "Дністер" – на виготовлення та передачу у власність територіальної громади м. Львова 7 спеціальних станцій для прибирання за собаками.

Львівському комунальному підприємству "Хуторівка" – на виготовлення та передачу у власність територіальної громади м. Львова 4 спеціальних станцій для прибирання за собаками.

Львівському комунальному підприємству "Житловик-С" – на виготовлення та передачу у власність територіальної громади м. Львова 5 спеціальних станцій для прибирання за собаками.

Львівському комунальному підприємству "Старий Сихів" – на виготовлення та передачу у власність територіальної громади м. Львова 8 спеціальних станцій для прибирання за собаками.

Львівському комунальному підприємству "Під Зуброю" – на виготовлення та передачу у власність територіальної громади м. Львова 11 спеціальних станцій для прибирання за собаками.

Львівському комунальному підприємству "Бондарівка" – на виготовлення та передачу у власність територіальної громади м. Львова 5 спеціальних станцій для прибирання за собаками.

Проект УББ позиціонує себе як соціальна інфраструктура онлайн-благодійності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: