На Львівщині стартував проект “РАЗОМ будуємо спроможну громаду”

17 грудня в приміщенні Заболотцівської сільської ради Бродівського району (тепер уже об’єднаної громади) представники Фонду сталого розвитку “Стара Волинь” (смт Гриців Хмельницької області) та громадської організації “Європейський діалог” розпочали реалізації спільного проекту “РАЗОМ будуємо спроможну громаду”. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ГО "За Європейський діалог"

У рамках першого візиту в громаду, був здійснений початковий аналіз стану громади, її можливостей та ресурсів; робоча зустріч з формальними і неформальними лідерами громади; підписання угоди про спільну реалізацію проекту.

Символічно, що проект розпочався саме у Заболотцях, де територіальна громада стала першою в Україні громадою, що набула статусу юридичної особи. Громада зареєстрована за новим законом “Про внесення змін до Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців” та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань”.

Довідково. Підтримка проекту “РАЗОМ будуємо спроможну громаду” здійснюється в рамках програми ЄС “Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні”, що реалізується Інститутом громадянського суспільства в партнерстві з Фондом Східна Європа і фінансується Європейським Союзом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: