Найкращі гірники Львівщини отримали нагороди

У четвер, 17 грудня, у Сокалі на ДП "Львіввугілля" відбулися урочисті заходи, присвячені вшануванню Святої Варвари, покровительки гірників. Урочистості відбулися за участі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки, керівників району та працівників вугільної галузі. Про це повідомила прес-служба ЛОДА

"Ми повинні з оптимізмом дивитися в майбутнє, - зазначив Олег Синютка, звертаючись до гірників. - Переконаний: наступний рік буде водночас кращим і складнішим для вугільної галузі Львівщини ніж 2015-й. Насамперед тому, що  ми системно працюватимемо над впровадженням певних технологічних новацій та реформ. Водночас хочу запевнити, що ніхто бездумно не закриватиме шахти і не залишатиме людей без роботи".

Крім того, голова Львівської ОДА привітав гірників зі святом, а також нагородив найкращих працівників ДП "Львіввугілля".

Зокрема, за вагомий особистий внесок у зміцнення енергетичного потенціалу держави, забезпечення сталої роботи вугільної промисловості, високий професіоналізм згідно з указом Президента України орденом "За заслуги ІІІ ступеня" отримав директор шахти "Великомостівська" Сергій Суворов та її працівник Сергій Якупа.

Отримали заслужені гірники Львівщини і почесні грамоти від Львівської облдержадміністрації. Очільник ЛОДА нагородив Андрія Дробишевського, Юрія Сайчука, Михайла Яцківа, Володимира Грицака, Михайла Маслея і  Олександра Алпатова. А Павло  Овчінніков отримав відзнаку "За доблесну шахтарську працю".

Почесне звання "Заслужений гірник України” присвоєно Юрію Ількевичу та Андрію Леню, а звання  "Заслужений шахтар України" – Степанові Грицаку і Олександрові Жирію.

Також керівники області та району вшанували пам'ять загиблих гірників хвилиною мовчання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: