У Львові підсумували питання з виробництва біогазу на очисних спорудах каналізаційних стоків міста

15 та 16 грудня у рамках міжнародного українсько-польського співробітництва, відбулась підсумкова конференція з питань виробництва біогазу на львівських очисних спорудах каналізаційних стоків, участь у якій взяли працівники КП «Адміністративно-технічне управління».

У рамках конференції обговорювали питання подальшого співробітництва української та польської сторін, методики впровадження нових способів утилізації та переробки відходів в умовах українських реалій, а також були представлені попередні результати отримання біогазу з каналізаційних стоків у Львові. Програму презентував координатор проекту, польський експерт з енергозаощадження Ярослав Гопек.

Важливим етапом конференції стала презентація українськими науковцями програми врегулювання забруднення річки Західний Буг (Ірина Кайнова, доцент Львівського національного університету імені Івана Франка) та методики натурального експериментального дослідження утилізації осадів на пілотній установці у місті Львові (Володимир Жук, доцент Національного університету «Львівська політехніка»).

Також у рамках конференції був організований робочий візит на очисні споруди Львова, з метою наочного ознайомлення з роботою установки з виробництва біогазу та планування подальшого розвитку програми і фінансування. Модератором відвідин очисних споруд був працівник КП «Адміністративно-технічне управління», начальник відділу інновацій, програмного аналізу та програмування Василь Левчишин, експерт з енергоощадних технологій.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: