У Львовi відкриється перший АНТИкінотеатр

23 грудня у центрі Львова відчинить свої двері для гостей унікальне місце відпочинку - АНТИкінотеатр “Rockfellow”. Тепер кожен бажаючий зможе зняти у Львові кінотеатр “під ключ” та самостійно обрати фільми до перегляду та час сеансу! Про це Дивись Інфо повідомили організатори.

Альтернативний всім діючим, формат закладу був розроблений та запатентований українцями та немає аналогів у світі. На запитання чому заклад називається “АНТИкінотеатр” відповідає директор “Rockfellow” у Львові Ірина Геревич: “Всю ідеологію АНТИкінотеатру можна описати всього в одній фразі – в нас можна поставити фільм на паузу! В АНТИкінотеатрі не потрібно пристосовуватись до сеансів. Та й кіно, насправді, дивитися не обов’язково. Є безліч інших розваг 24 години на добу!”

Так, заклад пропонує шість залів з індивідуальним дизайном на тему культових фільмів: “Гетсбі”, “Рожева пантера”, “Еверест”, “Джейсон”, “Star wars”, “Дикий захід”, кожен з яких призначений від 2-х до 18-ти осіб.

За словами засновників, формат АНТИкінотеатру – це не тільки перегляд фільмів та цілий кінозал у власному розпорядженні, а також: відеоігри на Xbox 360 і Kinect для гри без допомоги джойстиків, вечірки і LIVE-трансляції спортивних подій, улюблені фільми в HD якості на пятиметровому екрані, кінопобачення тільки для двох, караоке, а також повний каталог фільмів і більше 100 ігор на будь-який смак!

-  АНТИкінотеатр – це особливе місце, де кожен створює власну атмосферу, тут можна влаштувати відпочинок на свій смак. І навіть принести свою іжу та напої, якщо є таке бажання. - прокоментувала засновниця першого в Україні АНТИкінотеатру “Rockfellow” Анастасія Калина. – Спершу він задумувався як особливе місце для “своїх”, де відпочинок не обмежувався годинами роботи закладу та певними рамками, а пізніше бажаючих приєднатись виявилось стільки, що ми запатентували ідею та розширилися до всеукраїнської мережі. А вже зараз нашою франшизою цікавляться в різних країнах Європи.

Анастасія додала, що відкриття АНТИкінотеатру у культурній столиці України, Львові, було першочерговою задачею засновників проекту. А перші АНТИкінотеатри мережі уже успiшно працюють у столиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: