У Львові відкриють новий автовокзал «Двірцевий»

25 грудня у Львові відкриють новозбудований автовокзал «Двірцевий». Його збудували на місці колишньої автостанції №8 на площі Двірцевій біля головного залізничного вокзалу. Повідмляє Дивись.Інфо з посиланням на Захід.нет.

Як інформує прес-служба Львівської обласної організації роботодавців транспорту, потужності автовокзалу розраховані на здійснення до 500 відправлень автобусів щоденно. При будівництві збережено старовинний архітектурний стиль площі Двірцевої.

«Перед нами стояло важливе завдання – побудувати автовокзал найвищого європейського рівня, що надаватиме цілий спектр нових послуг, і за неповний рік нам це вдалося», – розповів голова правління-президент Львівської обласної організації роботодавців транспорту Ігор Дума.

Автовокзал обладнаний ефективною вентиляцією та новітньою системою пожежної безпеки. Тут буде зручний зал очікування, оснащений LCD-моніторами з онлайн-трансляцією важливої інформації, а також безкоштовним доступом до інтернету. У приміщенні встановлена екологічно безпечна інвекторна система опалення. Також враховані потреби осіб з обмеженими фізичними можливостями та створена спеціальна служба для надання послуг таким пасажирам.

Квитки можна буде придбати безпосередньо в салоні автобуса за допомогою нової послуги мобільної автобусної каси, яку розробило підприємство ТзОВ «Гал-Всесівіт».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: