В Дрогобичі Св. Миколай прийшов до дітей, батьки яких загинули в зоні АТО

Традиційним стало проводити щороку в районі свята святого Миколая для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах і для дітей, батьки яких загинули в зоні проведення АТО. Про це повідомила Дивись.Інфо прес-служба Дрогобицької РДА.

Напередодні свята до цих дітей в сесійний зал Дрогобицької районної ради завітав щедрий і багатий святий Миколай. А щедрим він був тому, що є на світі добрі люди, які вміють дарувати іншим радість. Перед дітками виступили учні будинку дитячої та юнацької творчості відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації, які своїм гарним виступом зачарували малят.

Слід відзначити хто зробив радісним та веселим свято для малечі, це керівники підприємств: ПП «Меденицькі джерела» - Марія Матолич, ПП «Меринос-Захід» - Дмитро Огньов, ТОВ Агро МХП «Дружба» - Віктор Рябчук, ТзОВ «Літинське» - Станіслав Карпенко, ТзОВ «Солонсько» - Анатолій Ліхіцький, ПП «Раневицькі ковбаси» - Роман Качкинович, ПП «Хлібний край» - Ярослав Середницький, ПП ТзОВ «Аква-Еко» - Валерій Супруненко, директор КП «Дрогобицький ринок» Віталій Мойсеєнко, депутат районної ради Володимир Шутко, ПП Гладка О.Ю. та Панів Г.Б. Окрема подяка учням Доліжньолужецької СЗШ І-ІІ ст. які зібрали кошти та придбали подарунки для дітей-сиріт Дрогобицького району.

Шановні меценати, щиро дякуємо Вам за те, що Ви подарували нашим дітям свято. Бажаємо Вам світлої Господньої радості, миру, здоров'я і благополуччя!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: