Кращі українські воркаутери змагатимуться на "Арені Львів"

У суботу, 26 грудня, на стадіоні "Арена Львів" вперше відбудуться унікальні спортивні змагання "Lviv Workout Battle". Позмагатись з’їдуться близько 30-ти кращих воркаутерів зі Львова та області, а також Хмельницького, Харкова, Ужгорода, Одеси, Житомира та Миколаєва. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

За словами організаторів, подібні змагання вперше відбуватимуться у закритому приміщенні з використанням спеціальних переносних конструкцій. Учасники вправлятимуться у кількох основних дисциплінах: батли на турніках, підтягування на перекладині з додатковою вагою +32 кг та віджимання на брусах з додатковою вагою +48 кг та встановлення рекорду Львова у номінації "Виходи на дві". Також передбачені показові виступи однієї із найсильніших в Україні команд, винахідників власного унікального стилю "Workout Style" (м. Миколаїв).

Окрім можливості переглянути "протистояння" воркаутерів, глядачі зможуть спробувати і свої власні сили у конкурсах серед хлопців, дівчат та дітей і отримати корисні призи.

Початок о 15:00 год. у приміщенні фан-кафе стадіону "Арена Львів" (м. Львів, вул. Стрийська, 199, вхід зі сторони кас). Для глядачів вхід вільний.

Реєстрація учасників триватиме до 25 грудня включно за телефоном: (097) 96 70 676.

Серед організаторів – Львівський обласний відокремлений підрозділ Всеукраїнської громадської організації "Стріт Воркаут Україна", спортивний клуб "Легіон" та стадіон "Арена Львів".

Довідка:

Workout ­- (укр. «вуличне тренування») – це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об'єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики у міській забудові. Включає тренування на турніку, брусах та відбувається на свіжому повітрі.

Контактна особа:

Ксенія Воінкова, голова Львівського ОВП ВГО "Стірт Воркаут Україна", тел: (097) 967 06 76, (093) 403 09 59, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: