Майбутнього проектанта багаторівневого паркінгу для Технопарку оголосять завтра

23 грудня оголосять переможця Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу, який проектуватиме багаторівневий паркінг для Бізнес-сіті Технопарк на вул. Федьковича, 55. Окрім цього, відбудеться також презентація конкурсних проектів усіх лауреатів. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Головне завдання для учасників полягало у створенні та облаштуванні багаторівневого паркінгу на 250 авто з інтегрованими приміщеннями комерційного та громадського призначення. До участі зголосилися архітектори з усієї України. Зокрема, заявки на реєстрацію подали учасники зі Львова, Києва, Дніпропетровська, Харкова, Ірпеня, Жидачева, Івано-Франківська, Тернополя, Маріуполя, Полтави та Чернівців. Загалом за звання переможця та лауреатів змагалося близько півсотні проектів.

Склад журі конкурсу охоплює:

  1. Віктора Демидова (Архітектурна майстерня «Демидов і Ко», м. Дніпропетровськ);
  2. Віктора Кудіна (Творча архітектурна майстерня «КУДІН», м. Київ);
  3. Юліанп Чаплінського (головний архітектор Львова, м. Львів);
  4. Богдана Гоя (доцент ІАРХ НУ «Львівська політехніка», голова комісії з архітектури та містобудування Громадської ради при ЛОДА, заступник голови правління ЛОО НСАУ, м. Львів (за згодою);
  5. Віталія Кириліва (співзасновник та дизайнер бюро Hochu rayu, м. Львів);
  6. Володимира Гаразда (представник Організатора, м. Львів);
  7. Тараса Цибульського (представник Організатора, м. Львів);
  8. Олега Клока (представник Організатора, Директор ТзОВ «Технопарк ЛЗТА», м. Львів).

«Ми не очікували такого ажіотажу. Бажання доповнити архітектурний ансамбль найбільшого ділового центру Західної України висловили професійні архітектори з усієї країни. Тому анонімність робіт була основною вимогою при проведенні конкурсу. Високоповажне журі оцінювало виключно роботи, навіть не здогадуючись, хто автор. Це – гарантія неупередженості, чесності та об’єктивності. Конкурсанти вражали нас нестандартністю рішень, свіжим поглядом на Бізнес-сіті та суперпрофесіоналізмом. Впевнені, що звання переможця та лауреатів дістанеться найдостойнішому. Адже винагорода – гідна найкращого проекту. Гран-прі – пріоритетне право на укладання договору на виготовлення проектної документації стадії проектування. Володар другого місця – 90000 грн, третя премія – 60000 грн», – розповіли організатори конкурсу.

Під час підбиття підсумків Всеукраїнського архітектурного конкурсу відбудеться презентація проектів 7 лауреатів та представлення якісних прикладів сучасних архітектурних проектів комерційної нерухомості міста, які перебувають на стадії реалізації.

Серед доповідачів:

  • Проектна група АRCHIMATIKA, м. Київ;
  • Юліан Чаплінський – головний архітектор м. Львова.

Окрім того, відбудеться презентація Бізнес-сіті Технопарк.

Модератор зустрічі – декан Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька.

Захід відбудеться в кафе «Ратуша» (пл. Ринок, 1). Початок об 11.00 год.

Попередня акредитація ЗМІ: Мирослава Романюк, тел. (066) 856 77 73, e-mail: [email protected]

Замовник та організатор конкурсу – Бізнес-сіті Технопарк (вул. Героїв УПА, 72). Всеукраїнський відкритий конкурс архітекторів підтримує управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради, а в проведенні сприяє Львівська обласна організація Національної спілки архітекторів України.

Довідка

Компанія «Технопарк» – провідний девелопер комерційної нерухомості у м. Львові з досвідом роботи понад 10 років. Це Діловий Центр, діяльність якого перетворює Львів у бізнесову столицю регіону. 9 сучасних офісних корпусів, площею понад 60 тисяч м2, на цілісній території в 4 га, тисячі робочих місць, розвинена інфраструктура, широкий набір сервісних послуг та атмосфера успіху, а серед орендарів – найпотужніші гравці ділових кіл та розвитку передових технологій з усієї України. Більше про Технопарк – на офіційному сайті http://tpark.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: