Львівські бібліотекарі вибороли престижну міжнародну премію

Львівська обласна бібліотека для дітей стала переможцем 8-ї премії EIFL-PLIP міжнародної Програми інновацій  публічних бібліотек за навчально-ігрову бібліотечну програму "Літерландія". Це нова навчально-інтерактивна послуга бібліотеки, система інтерактивних занять з дошкільнятами щодо вивчення абетки за допомогою комп'ютерної гри "Мишеняткова Абетка", що стимулює дітей до навчання, підвищує інтерес і мотивацію до читання.

Про це повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації.

"Нашим діткам навчатись інколи дуже складно, але уроки у бібліотеці завжди для них цікаві. Ми помічаємо зміну їх психологічного стану, крім того їхня дисципліна стає кращою. На уроках абетки вони уважніші і зосередженіші, кожен з них чекає своєї черги, щоб вийти до дошки", - сказала Вікторія Глов’як, вчитель-логопед початкових класів школи-інтернат "Довіра", де навчаються діти з особливими потребами, учасниця програми "Літерландія".

Львівська обласна бібліотека для дітей – третя українська і перша львівська бібліотека, що отримала цей престижний трофей та матеріальну винагороду у розмірі 1500$, які будуть використані на подальше впровадження інновацій для маленьких львів’ян, повідомляє прес-служба ЛОДА..

Крім львівської бібліотеки, переможцем номінації стала бібліотека Оазис-дель-Сабер з Колумбії, яка забезпечує інтенсивну програму грамотності, що дозволяє підліткам і дорослим навчитися читати, писати і стати більш активними громадянами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: