П’ятдесят кандидатів претендують на керівні посади у Львівській ОДА

На посади керівників семи структурних підрозділів Львівської облдержадміністрації конкурсна комісія зареєструвала 50 претендентів. Прийом документів у рамках відкритого відбору завершився. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

"Цього четверга, 24 грудня, усі кандидати пройдуть комп’ютерне тестування, а також співбесіду із членами конкурсної комісії, - розповіла голова комісії, керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська. - Тестування розпочнеться з 9 год ранку. А вже в обід ми розпочнемо співбесіди із претендентами, за результатами яких рекомендуватимемо кращих для призначення на відповідну посаду".

Нагадаємо, що відкритий конкурс оголошено на посади п’яти директорів департаментів: міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва; економічної політики; паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження; дорожнього господарства, транспорту та зв’язку; екології та природних ресурсів, а також начальника управління туризму та курортів та директора Державного архіву Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: