Депутати просять повернути приміщення дитячого садочка на Левандівці у комунальну власність

Повернути у комунальну власність приміщення дитячого садочка на Левандівці, який незаконним шляхом перейшов у власність ТОВ «ЛьвівБудКераміка» просять депутати Львівської міської ради фракції “Об’єднання “Самопоміч”.

Відповідний депутатський запит сьогодні на сесії озвучила депутат фракції “Об’єднання “Самопоміч” Вікторія Довжик. За її словами, йдеться про приміщення по вул. Сластіона, 3 загальною площею 677 кв м., яке ухвалою сесії Львівської міської ради від 24.12.1998р. було прийнято до комунальної власності.

“Проте згідно інформації, яка міститься в Реєстрі прав власності на нерухоме майно, власником згаданого дитячого садка є ТОВ «ЛьвівБудКераміка». Будь-яких рішень про передачу цього об’єкта з комунальної у приватну власність Львівською міською радою не приймалось. Фактично даний об’єкт перейшов у власність ТОВ «ЛьвівБудКераміка» незаконним шляхом, що завдало значної шкоди місцевій громаді м. Львова”, - каже Вікторія Довжик.

Відтак депутат просить провести перевірку фактів, викладених у запиті щодо незаконного заволодіння дитячим садком, притягнути винних осіб до відповідальності та повернути приміщення до комунальної власності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: