Львів отримав бюджет на 2016 рік

Рада ухвалила міський бюджет на наступний рік. За відповідне рішення проголосувало 45 обранців. Про це повідомила прес-служба ЛМР

На пленарному засіданні сесії директор департаменту фінансової політики Олег Іщук презентував основні показники бюджету та коротко ознайомив присутніх з особливостями їх формування.

Так, доходи міського бюджету затвердили в сумі 3593955 тис. грн., у тому числі загального фонду – 3405701,4 тис. грн., спеціального фонду – 188253,6 тис. грн., та бюджету розвитку – 104000,0 тис. грн. Водночас, як відзначив Олег Іщук, суму офіційних трансфертів повинна затвердити держава, відтак наразі їх враховують на рівні 2015 року. Натомість, видатки міського бюджету погодили в сумі 3744255 тис. грн.

Під час обговорення у проект ухвали вносились зміни. Зокрема, прийнято рішення збільшити видатки на культуру на 3 млн грн, видатки на спорт – на 9 млн грн, та видатки на оздоровлення і відпочинок дітей учасників АТО – на 6 млн грн. Однак, бюджетна комісія не підтримала пропозицію надати АТП-1 200 млн грн на закупівлю нових автобусів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: