Представники «Інваспорту» Львівщини з медалями повертаються з Кубку світу з фехтування на візках

Цими днями у м. Шарджа (Об’єднані Арабські Емірати) завершився Кубок світу з фехтування на візках. У змаганнях взяли участь представники 27 країн світу. Про це повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Національна паралімпійська збірна команда України була представлена 9 спортсменами, з яких троє представляли Львівщину: Антон Дацко з Буська, Наталя Морквич та Андрій Демчук зі Львова.

Загалом збірна команда України виборола 5 нагород (1 золоту, 1 срібну та 3 бронзові нагороди), 4 з яких здобули спортсмени Львівської області.

Зокрема, Антон Дацко виборов золоту нагороду в змаганнях шаблістів (категорія В), бронзову – в турнірі рапіристів (категорія А); Наталя Морквич відзначена срібною медаллю у змаганнях на шаблі (категорія Open), бронзовою – на рапірі (категорія А).

Відтак чоловіча збірна команда України у складі: Андрія Демчука, Антона Дацка (Львівська область), Максима Магули (Закарпатська область) та Олега Науменка (Миколаївська область) у напруженій боротьбі за місце на п’єдесталі, посіла 4 місце, поступившись збірній Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: