Садового просять вирішити проблему якнайшвидшого відновлення функціонування дитячого садочка

Депутат Львівської міської ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Уляна Пак звернулась до міського голови Львова з проханням невідкладно вжити заходів щодо недопущення зведення комерційної забудови на  місці садочка за адресою вул. Ревуцького, 9.

Відповідне звернення депутат скерувала в четвер, 24 грудня, під час сесії Львівської міської ради.

Наводимо текст звернення повністю: міському голові міста Львова п. А.Садовому

Щодо відновлення дитячого садочка

по вулиці Ревуцького 9

ДЕПУТАТСЬКИЙ ЗАПИТ

Шановний Андрію Івановичу!

До мене як депутата Львівської міської ради звернулись мешканці вулиць Ревуцького, Ковалева, Аркаса, Балтійської, Білинського з проханням допомоги у вирішенні питання відновлення дитячого садочка по вулиці Ревуцького 9, а також недопущення будівництва багатоповерхівки на його місці.

Буквально два дні тому у приміщенні колишнього дошкільного навчального закладу відбулась пожежа. На превеликий жаль, під час її гасіння було виявлено обгоріле тіло чоловіка, котрий, скоріш за все, був безпритульним.

Варто зауважити, що мешканці уже протягом багатьох років звертаються у різні інстанції з метою відновлення вказаного садка. Після того як у серпні 2012 року орендарі виїхали, приміщення, котре мало б слугувати для навчання та виховання малюків, пустувало, в той час, коли довколишні дитячі садки були переповненні. Більше того, воно системно розкрадалось та знищувалося.

Незважаючи на те, що у 2013 році прес-службою Львівської міської ради була поширена інформація про те, що у вказане приміщення знову повернуться дітлахи, однак, після цього, ніхто так і не приступив до відновлювальних робіт.

Заявники і раніше побоювалися, що на місці колишнього садочка може вирости багатоповерхівка, а після позавчорашньої пожежі вирішили бити на сполох. Вони підозрюють, що причиною пожежі може бути підпал вчинений з метою полегшення процедури зведення на місці колишнього дошкільного освітнього закладу комерційної забудови.

Таким чином, на основі усього вищезазначеного та керуючись ст.ст. 13, 21 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», ст. 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,-

ПРОШУ

1.               Вжити усіх можливих заходів з метою якнайшвидшого відновлення функціонування дитячого садочка по вулиці Ревуцького 9, а також недопущення зведення комерційної забудови на його місці.

2.               Взяти на особистий контроль вирішення цього питання у максимально короткі строки.

 

Про результати розгляду цього звернення прошу повідомити мене у строки, визначенні ч.2 ст. 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад».

Прес-служба Львівської міської організації «Блоку Петра Порошенка Солідарність»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: