Соратника Ющенка обурила відмова львівського готелю обслуговувати росіян

Колишній міністр транспорту Євген Червоненко обурився тим, що львівський готель «Панська гора» відмовляється обслуговувати громадян Росії. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, пише Західнет

«Хіба всі громадяни Росії винні у тому, що відбувається на Донбасі. Хіба всіх їх можна звинуватити в тому, що в нас відібрали Крим? У мене виникає питання: так а чому ви його віддали без єдиного пострілу?», - йдеться у дописі.

(фото зі сторінки Євгена Червоненка)

Євген Червоненко також закликав українців до толерантності. За його словами, такі дії зі сторони адміністрації готелю, його шокували.

Допис Червоненка викликав обурення у користувачів соціальних мереж. Більшість у коментарях засудили позицію політика. Зокрема, львівський активіст, лідер «Економічного бойкотного руху», Олег Радик висловив свою повагу та підтримку до рішення адміністрації готелю.

Готель «Панська гора» належить підприємцю Ігору Назаркевичу з Сокільників, що під Львовом. Йому також належить ресторан «Атляс», розташований на площі Ринок у Львові.

Нагадаємо, минулого року один з готелів у Трускавці також відмовився приймати в себе гостей з Росії. Тоді на дверях готелю з'явилась табличка «Окупантів не приймаємо».

Євген Червоненко - людина з команди колишнього президента України Віктора Ющенка. Він очолював його охорону під час виборів 2004 року.

З лютого по березень 2005 року Євген Червоненко працював на посаді міністра транспорту України. В грудні 2007 року очолив Національне агентство з питань підготовки та проведення Євро-2012, де працював до його ліквідації в листопаді 2008 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: