Львівська обласна рада оголошує конкурс на кращу Концепцію функціонування кінотеатру ”Львів”

До 20 березня 2016 року Львівська обласна рада приймає пропозиції для участі в конкурсі на кращу Концепцію функціонування кінотеатру „Львів” і оголошує початок громадського обговорення питання подальшого функціонування цього комунального підприємства Львівської обласної ради. Про це повідомила прес-служба облради.

З  ініціативою про проведення широкого обговорення питання розвитку Стрийського парку у Львові, та зокрема, реконструкції кінотеатру „Львів”, виступила постійна комісія з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради, провівши виїзну нараду в КП ЛОР „Кінотеатр „Львів”. Співініціаторами обговорення також виступають Львівська міська рада, департамент із питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації та представники громадського сектору Львівщини.

Як зазначають у постійній комісії обласної ради, депутати пропонують провести реконструкцію КП ЛОР „Кінотеатр „Львів” в комплексі з іншими заходами з відтворення інфраструктури Стрийського парку та обов’язковим збереженням ландшафтних особливостей цієї пам’ятки природи.

Для узагальнення усіх пропозицій буде організоване громадське обговорення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: